Bliv ishockeydommer

Står hockeykarrieren stille, mangler du nye udfordringer, eller leder du bare efter et sted at tjene lidt penge?

Så er ishockeydommer vejen frem!

Som ishockeydommer bliver du en del af et fantastisk fællesskab, møder en masse forskellige mennesker og får samtidigt lidt motion.

KRAV:

  • Du spiller, eller har spillet ishockey.
  • Du har en spilforståelse samt et godt skøjteløb.
  • Du har mod på at prøve og lære noget nyt. (Dette indebærer at læse regelbogen, lære tegnene, positionering på isen osv.)
  • Du har ambitioner om hele tiden at blive bedre.

Kan du leve op til disse krav, og har du mod på at tage fat på dommergerningen, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Intro til ishockey

ALDER:

Grunden til, at vi ikke har en grænse for, hvor ung man kan være, er, at der spilles klubhockey kampe på disse niveauer:

U7, U9, U11, U13.1/2, U15.2, U17.2, 2.DIV, MOTION, KVINDER

Det vil sige, at en U11/13 spiller i princippet gerne må dømme U7 / U9.

Som ny dommer vil du starte fra de laveste niveauer, hvorefter du så bevæger dig opad i rækkerne.

I AaB spilles der i gennemsnit 1-4 kampe om ugen, hvor der køres både med 2- og 3-dommer system. Udover de regelmæssige turneringskampe er der også cups og puljeturneringer, hvor AaB står for påsætning af dommere.

Det vil sige, at du i løbet af en sæson kan komme til at dømme med en del forskellige, erfarne dommere, hvor du vil få ny erfaring med fra hver eneste kamp.

For en ny dommer vil det være muligt at låne hjelm, trøje, bukser, fløjter og alt andet nødvendigt sikkerhedsudstyr inden en kamp. Alt låneudstyr ligger i dommeromklædningen.

Bliv ishockeydommer

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig.